Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Журнал «Почки» 1 (11) 2015

Вернуться к номеру

Всесвітній день нирки 2015. Науково-практична конференція «Здоров’я нирок для всіх»

Статья опубликована на с. 103

13 березня 2015 року, вже п’ятий рік поспіль, кафедра нефрології НМАПО імені П.Л. Шупика долучається до міжнародної ініціативи «Всесвітній день нирки».

Цей захід покликаний привернути увагу світової спільноти — пересічних громадян та професійних лікарів — до профілактики й обізнаності щодо хронічної хвороби нирок, знизити частоту захворюваності та покращити якість життя громадян через профілактику. Всесвітній день нирки відзначають у понад 120 країнах світу.

Цього дня в Києві відбудеться науково-практична конференція на тему «Здоров’я нирок для всіх». Перед учасниками з доповідями з актуальних питань сучасної нефрології та її міждисциплінарних аспектів виступлять провідні науковці з України та зарубіжжя.

Запрошуємо українських лікарів — нефрологів, ендокринологів, сімейних лікарів, кардіологів, педіатрів до участі в науково-практичній конференції «Здоров’я нирок для всіх», що відбудеться 13 березня 2015 року в приміщенні Великого конференц-залу Національної академії наук України (м. Київ, вул. Володимирська, 55, ст. метро «Театральна»).

Для зареєстрованих лікарів участь БЕЗКОШТОВНА. Реєстрація за телефоном (044) 587-87–50.



Вернуться к номеру