Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



Актуальні інфекційні захворювання
день перший день другий

Актуальні інфекційні захворювання
день перший день другий

Журнал «Актуальная инфектология» 3 (8) 2015

Вернуться к номеру

Вітаємо з ювілеєм професора Людмилу Романівну Шостакович-Корецьку!

Статья опубликована на с. 7

 

Вітаємо Вас, вельмишановна Людмило Романівно, з ювілеєм! Ваше життя тісно пов’язане з Дніпропетровською медичною академією — тут Ви навчалися та плідно працюєте. Ви є взірцем талановитого вченого, відданого науці, лікаря з великої літери, авторитетного вчителя, багатогранної, талановитої, щирої душею людини та чарівної жінки.

Ваші наукові праці мають величезну вагу у світовій науці. Ви — автор понад 450 наукових праць, у тому числі в багатьох міжнародних виданнях, співавтор 3 монографій, 5 національних підручників, 5 навчальних посібників, численних патентів, інформаційних листів, пропозицій до Реєстру галузевих нововведень Міністерства охорони здоров’я України.
За роки лікарської діяльності Вами надана висококваліфікована допомога тисячам пацієнтів, серед яких як діти, так і дорослі.
Під Вашим керівництвом підготовлені 10 кандидатів і 1 доктор медичних наук, виконуються 5 кандидатських і 2 докторські дисертаційні роботи. Ваші учні стали відомими лікарями, вченими, які працюють в Україні та за кордоном.
Ваша сумлінна праця відзначена багатьма нагородами: подяками та почесними грамотами Дніпропетровської медичної академії, Дніпропетровської обладміністрації, МОЗ України та Кабінету Міністрів України, медаллю Агапіта Печерського за внесок у боротьбу з інфекційними захворюваннями Асоціації інфекціоністів України. 
Ми пишаємося тим, що кафедру інфекційних хвороб Дніпропетровської медичної академії очолює така талановита, активна і завзята особистість! Колектив кафедри завжди відчуває Вашу турботу і постійну допомогу в роботі.
Бажаємо Вам, вельмишановна Людмило Романівно, міцного здоров’я, миру, невичерпної енергії, творчого довголіття та успіхів у благородній справі, вірних соратників і учнів, сімейного благополуччя!
 
 
Колектив кафедри інфекційних хвороб ДМА
та Дніпропетровського обласного осередку
Асоціації інфекціоністів України,
члени редакційної ради,
редакційної колегії та колектив редакції 
журналу «Актуальна інфектологія»


Вернуться к номеру