Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



UkraineNeuroGlobal


UkraineNeuroGlobal

Международный неврологический журнал 3 (81) 2016

Вернуться к номеру

Звернення головного редактора

Статтю опубліковано на с. 15

 

Вельмишановні читачі, 

неврологи, лікарі суміжних спеціальностей!
 
Ми вдячні вам як за позитивну оцінку, так і за критику, на яку ми намагаємося відреагувати. Дякуємо лікареві В.Н. Осенецькому з Івано-Франківська, який доволі детально охарактеризував багато статей, зауваження щодо окремих робіт ми надіслали авторам, тому що вони справедливі й актуальні. У цілому Володимир Несторович дає позитивну оцінку опублікованим у 2015 році матеріалам, ми обмежимося тими побажаннями, які він висловив з приводу окремих статей. Третій та шостий номери «Міжнародного неврологічного журналу» 2015 року були оцінені 5 балами, п’ятий номер — ​4 балами.
Також ми вдячні лікареві Мар’яну Володимировичу Заранському зі Львова. Усі номери «Міжнародного неврологічного журналу» він оцінив на четвірку, висловивши побажання приділяти більше уваги матеріалам із нейрохірургії. Особливо ми хочемо відзначити лист к.м.н. Іщука Анатолія Івановича з Києва, який високо оцінив нашу діяльність.
Ми продовжуємо слідкувати за відвідуванням сайта Видавничого дому «Заславський», де розміщено електронну версію «Міжнародного неврологічного журналу». Число читачів окремих сторінок говорить само за себе і допомагає нам моніторувати актуальні й затребувані теми, значимість окремих робіт, усе це ми будемо враховувати у своїй подальшій роботі, у наступних номерах «Міжнародного неврологічного журналу».
 
Головний редактор
професор С.К. Євтушенко


Вернуться к номеру