Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



Актуальні інфекційні захворювання
день перший день другий

Актуальні інфекційні захворювання
день перший день другий

Журнал «Актуальная инфектология» Том 5, №5, 2017

Вернуться к номеру

Шановні колеги, читачі журналу!

Волею долі та за запрошенням Видавничого дому «Заславський» з цього номера я є головним редактором журналу «Актуальна інфектологія» («Актуальная инфектология»). Вам відомо, що впродовж п’яти років головним редактором журналу була шановна професор І.Б. Єршова. Вона зробила багато для створення та подальшого розвитку журналу, який справедливо набув популярності не тільки серед лікарів-інфекціоністів, але і серед лікарів інших спеціальностей. У першу чергу це пов’язано з тим, що в ньому публікувалися цікаві огляди літератури, сучасні міжнародні рекомендації з діагностики і лікування інфекційних захворювань, актуальні новини медицини.
Починаючи нову сторінку в моїй біографії, хотів би висловити щиру подяку професору І.Б. Єршовій, Видавничому дому «Заславський», подякувати за високу честь і довіру. Маю велику надію на подальшу вашу підтримку, шановні колеги. Маю надію на те, що ви будете не тільки читачами журналу, але і візьмете активну участь у його роботі. Чекаємо від вас цікавих оглядів літератури, результатів оригінальних досліджень, аналізу випадків з практики, які були б важливими для роботи лікаря. Журнал «Актуальна інфектологія» входить до багатьох наукометричних баз, тому ваші публікації будуть відомі в багатьох країнах світу.
Можливо, у вас будуть побажання, пропозиції з приводу покращення роботи журналу. Ми з увагою все розглянемо і врахуємо в подальшій роботі. 
Запрошую всіх до плідної співпраці. Тільки від нас з вами залежить подальша доля журналу. 
Зі свого боку, редакція журналу обіцяє ознайомлювати вас з усіма важливими подіями в світі і нашій країні стосовно інфекційних хвороб і не тільки. Ми продовжимо публікувати сучасні міжнародні рекомендації з діагностики та лікування інфекційних хвороб у дітей та дорослих, огляди (дайджести) останніх публікацій в інших виданнях. Маю щиру надію, що все це буде не тільки цікавим, але і корисним для роботи лікаря — читача нашого журналу.
Хочу, зрештою, усім побажати здоров’я, миру, добра, спокою.
З повагою, професор
С.О. Крамарьов


Вернуться к номеру