Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



Всесвітній день боротьби із запальними захворюваннями кишечника
день перший
день другий

Коморбідний ендокринологічний пацієнт

Всесвітній день боротьби із запальними захворюваннями кишечника
день перший
день другий

Коморбідний ендокринологічний пацієнт

Международный эндокринологический журнал Том 15, №6, 2019

Вернуться к номеру

Вітаємо Пасєчко Надію Василівну!

Редакційна колегія «Міжнародного ендокринологічного журналу» і колектив кафедри внутрішньої медицини № 1 із курсом ендокринології Тернопільського національного медичного університету імені І.Я. Горбачевського вітають завідувачку кафедри, доктора медичних наук, професора Пасєчко Надію Василівну з ювілеєм.

Прийміть щирі й теплі поздоровлення з ювілеєм! Ювілей — це не просто свято, це здобутки всіх років життя. Ми знаємо Вас як яскраву, неординарну особистість, висококваліфікованого, вмілого керівника, науковця, який по праву може пишатися духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями.

Найвищий професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам досягти значних успіхів у Вашій діяльності, здобути шану та повагу серед колег та студентства.

У день Вашого ювілею, шановна Надіє Василівно, бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, оптимізму, невичерпної енергії та нових творчих успіхів. Зичимо невпинного руху вперед, нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння й підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена задоволенням і творчими перемогами. Бажаємо також, щоб молодість душі нікуди не поділася, щоб удача в житті завжди посміхалася, щоб близькі міцно любили, щоб радісні й веселі емоції дарували натхнення.



Вернуться к номеру